banner

Stilling ledig

Vil du være med på laget? Vi søker en ny medarbeider til avdelingen MAFI (Måling, Avregning, Fakturering, Innfordring) fortrinnsvis med noe erfaring fra dette feltet, som vil jobbe hos et lite innovativt energiselskap med hyggelige kolleger.

Øvre Eiker Energi er din lokale leverandør av strøm, fiber og nett. Vårt selskap består av fire virksomhetsområder. Bygging og drift av strømnett, salg av strøm, bygging og drift av fibernett, samt kraftproduksjon. Gjennom mer enn 100 år har vi vært en hjørnestensbedrift for innbyggere, næringsliv og offentlig sektor.

De siste årene har de aller fleste husstander fått AMS-målere i huset som automatisk rapporterer strømforbruket til en felles datasentral for hele Norge, Elhub. Vi har en egen avdeling i Øvre Eiker Nett som er ansvarlig for Måling, Avregning, Fakturering og Innfordring (MAFI) samt et eget kundesenter bestående av 6 medarbeidere. Vi søker en ny medarbeider til denne avdelingen.

 

Vi ønsker deg som har noe erfaring innen MAFI og interesse for å tilegne seg ny kunnskap. Du vil få betydelig ansvar og hyggelige kolleger.

Du liker å jobbe i team, er selvstendig og initiativrik, samt har lyst til å være med på spennende utvikling. Vi tror vi lykkes best med nærkontakt med kundene og utvikle oss sammen med dem.

Det kreves god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne.

 

For stillingen tilbyr vi deg:

Varierte og spennende arbeidsoppgaver

Godt arbeidsmiljø

Karriereutvikling

Konkurransedyktige betingelser

Svært gode pensjons- og forsikringsordninger

 

Kontaktpersoner for nærmere informasjon om stillingen:

Avdelingsleder MAFI, Kundesenter og DLE, Kenneth Hansen mobil: 975 09 969

Søknaden sendes til HR, Ann Vigdis Eng, ann.vigdis.eng@oeenergi.no innen 10. mars 2020

Merkes med «søknad-MAFI»