banner

Både stolt og frustrert

Min personlige mening om strøm og kraft og sånn. Først og fremst vil jeg være tydelig på å si at jeg er stolt av å jobbe i kraft- og fiberbransjen i et middel stort energiselskap i Buskerud.

Kronikk skrevet av Morten Braarud

Først og fremst vil jeg være tydelig på å si at jeg er stolt av å jobbe i kraft- og fiberbransjen i et middel stort energiselskap i Buskerud. Nærmere bestemt Øvre Eiker Energi AS hvor jeg har hatt gleden av å jobbe i nær 13 år, og er fortsatt i aktivitet.

Hovedjobben min for inntil et par år siden har vært å bygge ut fibernett i kommunen til innbyggere, næringsliv og offentlig sektor. Hovedjobben min nå er som markeds- og kommunikasjonssjef i morselskapet Øvre Eiker Energi AS. Spennende, lærerikt og i samarbeid med gode og erfarne kolleger.

Når det er sagt så dreier mye av jobben seg om å kommunisere med kundene. Kundene som vi faktisk lever av og som gjør oss i stand til å levere helt nødvendige tjenester som blant annet strøm og internett. I tillegg til å støtte opp med mindre og større trivselstiltak for innbyggerne, samt gjennom utbytte bidra til at vår eier kan bygge skoler, veier, levere velferdstjenester mv.

Les hele kronikken her: www.eikernytt.no