banner

Ny adm. direktør

Jonas Hertel er ansatt som ny administrerende direktør i Eiker Energi. Han har lang erfaring fra energibransjen, og jobber i dag i Captiva Asset Management.

Jonas Hertel er ansatt som ny administrerende direktør i Eiker Energi.

Han har lang erfaring fra energibransjen blant annet fra Glitre Energi, Cognite og Aker Solutions/ Rainpower. Jonas jobber i dag i Captiva Asset Management.

- å lede Eiker Energi er en svært spennende oppgave som jeg nå ser veldig fram til å ta fatt på. Eiker Energi er en sterk lokal virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag. Det er stor motivasjon for meg, sier Jonas.

- Bransjen står overfor tydelige forventninger om elektrifisering, smarte og effektive digitale løsninger som det også blir viktig å jobbe målrettet med fremover.

- Jeg gleder meg til å møte alle ansatte, og sammen med dem, og på lag med styret, kommunen, kunder og lokalt næringsliv jobbe for å utvikle og bygge god og fremtidsrettet infrastruktur og øvrige tjenester. Det er også et stort potensiale for fremtidig forretningsutvikling, fortsetter Jonas Hertel.

 

Erfaren leder med spennende bakgrunn

Jonas er utdannet sivilingeniør innen miljøfysikk og har tilleggsutdannelse på BI. Med erfaring fra ulike roller innen bl.a. fornybarnæringen, samt ulike lederroller, har han en meget relevant bakgrunn for stillingen.

- Jonas' erfaring fra bransjen og ledererfaring kombinert med et tydelig fokus og erfaring med digitalisering, gjør at vi er svært fornøyde med å få Jonas med på laget for å videreutvikle Eiker Energi som er sterkt og fremoverlent aktør også fremover, sier styreleder Kristin Ourom.

1.mars 2024 tiltrer Jonas Hertel stillingen som administrerende direktør for Eiker Energi. Linda Sand- Hanssen er fungerende administrerende direktør frem til tiltredelsen.

                                       

Jonas Hertel NY adm. dir.                                          Jonas Hertel, ny adm. dir.