banner

Stupebrett Sundhaugen

Sammen med kommunen har vi i Øvre Eiker Energi hatt gleden av å være med på et spleiselag til en ny flott flåte med stupebrett ved Sundhaugen. Sundhaugen er en fin plass for store og små, for bading og rekreasjon. Vi at håper innbyggerne vil glede seg over nyvinningen, og ser at flåten er tatt i bruk av mange.

Alle som liker å bade og stupe kan nå gjøre det på Sundhaugen. Det er nemlig kommet en helt ny badeplattform med stupebrett på plass utenfor stranden. Det er en erstatning for stupebrettet som ble fjernet for en stund siden.

Badeplattformen ligger på syv meters dyp. Den er såpass stor at den egner seg til soling og andre aktiviteter i tillegg til selve stupingen. Stupebrettet er halvannen meter høyt og med plattformen i tillegg er det ca 1,8 meter fra plattformen til vannflaten. 

Sundhaugen er en fin plass for store og små, for bading og rekreasjon. Vi håper at innbyggerne vil glede seg over nyvinningen, og ser at flåten er tatt i bruk av mange. Sammen med kommunen har vi i Øvre Eiker Energi hatt gleden av å være med på et spleiselag til denne nye flotte flåten med stupebrett ved Sundhaugen.

Les mer her

Foto: eikernytt.no